Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Multnande

Löv och mull

bortom det tunna rastret av glesnande fibrer
klarnar något.

Ett stilla andetag och jag ser
mognandet i ett annat rum.

Något har rört sig mot sin kärna
och längtar att återfödas

ljusnande.




Fri vers av Cadena
Läst 339 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-22 23:04



Bookmark and Share


  Anna*
Tack för din text som sätter igång nya tankebanor med sin rikedom =0)
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena