Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösthaiku

de gula löven
dansande genom luften

vindens ansikte




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-28 15:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl skrivet om hösten , ser bilden av dansen - och känner vinden som...
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP