Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27-10-2011 Torsdag. Spritens vånda.


Finns det försvar för alkohol

Jag införlivades i dåliga ovanor
med alkohol och bister verklighet
som kom in i mitt liv
med barnslig vanmakt.

Det är inget att göra åt!
Spriten är så lättillgänglig!
För mig,
för dig,
för alla som vill ha dess egenskaper
i kroppen.

Vad är vårt försvar?
Gud är vinodlare!
En liten jäkel gör väl inget!

Som om det slutar med det.

Vad är mitt försvar?
Ja, just det!
Vad är mitt försvar?




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-29 08:41



Bookmark and Share


  Lethe
Kan inte annat än känna igen mig. Bra skrivet.
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP