Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Outsider eller insider?


Fredagen den 13:e

 

Idag är min absoluta turdag!

Tror jag ...

... om jag nu ska tro
på dem som bättre vet

Vilka?

Vem vet ...

... vilken verklighet
som i mitt hjärta bo

Vet blott
kort och gott
att denna rådande natt
bland stort och smått
alla tårar och skratt
finns ingen ödestro ...

Men hoppet lever ännu kvar!

Speciellt en fredag den trettonde
som den fredag som är idag!



 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-13 02:38



Bookmark and Share


    Idun 1
Turdag eller ej, visst tänker jag till när
jag läser i almanackan fredag den 13!!
men glömmer lika snabbt...
Hoppas alla dagar ska vara turdagar
i resten av mitt liv.... :))
Tänkvärt skrivet...
2006-01-14

  Last Word Spoken
Peter Peter min kära vän Du är allt en skön Stjärna!

TurDag Idag för Dig!!!

Vi får allt ta en vidare konversation om känslan,

undrar allt hur det känns!?

Berättar gärna om motsattsen till den...givetvis,

om Du lovar att inte bli rädd, i värsta fall lovar jag

att hålla Dig i handen under tiden...:)))

Kramisar

//Lori
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP