Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsvävningar



VI är stort

större än det blå

men osynligt för alla andra



VÅR BLOMMA, en kod

som kan lindra då VI går vilse i lek


En hand följer kronbladens gröna

På utflykt en stund,,

En doft, en smekning


Vinden tar tag i tunt flor

Livet gungar


Tillbaka till säker mark
Som alltid

Vi vet

VÅR BLOMMA


I mitten,, i säkerhet














Fri vers av chrissie
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-14 21:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själa vackert......
2012-11-16

    ej medlem längre
fin, gillar denna!
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie