Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tegel


skolbyggnadens tegel sänker
skuggor över din bleka hud

(sänker, såsom bara institutioner kan,
sänker, såsom bara skuggor kan)

skolbyggnadens tegel, det som
en gång inhyst dig, och mig likaså,

sänker skuggor längs stegen vi tog,
från teglet, och vi sjöng om varma,
lyckliga dar, som om vi trodde

teglet skulle vittra då, som om vi trodde
du skulle komma ut ur skuggan.






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-10 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson