Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en poet och musikers dilemma


ord och ton

Jag gräver bland alla ord, alla språkets skilda ljud
Jag hämtar toner ur hjärta och klarinett

Ord och ton i förening söker jag
Men att sjungspela är likväl oförenligt
med mitt val av instrument

Upptagen är alltid munnen
hur än jag förvränger mig





Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-01 18:41



Bookmark and Share


  Minkki VIP
har du provat på att vokalblåsa i stället för att normalblåsa? Lite kinkigt med bladet förstås, men att forma vokalen innanför läpparna, i själva munhålan - där finns ju massor av rymd. Nog, hm, en sensomotorisk utmaning... nå, det var bara en galen tanke jag fick, just nu!
2011-11-03

  Minkki VIP
dilemmigt, erkänns - men visst kan du klura ut en lösning ?
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP