Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marmorerat Bröst


Sexuellt överskott
från månens marmorerade bröst

Avklädda positioner
hävdar sin fullmakt

uppryckande i mitt skrik
vilar vi i attacker
Ingenting kommer att hålla oss isär

Röster vecklas ut
andetag seglar in

Ansiktslösa kapitel
vandrar mellan benen i livmodern

skapelse är till för kungar
noter för huvudvärk

Dokumenterar änglars tappade halsar
Innanför mig själv
svullna himmlar

Livet amputeras
vittnen i nekros

Nacken spärras
ryggen vinklas
hjärtat i alzheimers

Mitt eget vittne jag är
på allt jag fick

Men aldrig fick äga




Fri vers av svarta ängeln
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 19:19



Bookmark and Share


  PPQ
denna kändes uppfriskande i kväll:D
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln