Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din doft

Kära

en doft
och jag vet
att du är
närvarande

innan vi
har mötts




Fri vers av Anders P VIP
Läst 990 gånger
Publicerad 2006-01-13 18:30



Bookmark and Share


  Kajsabajsa
Doftminnet är nog de starkaste vi har...och när man känner doften av "dej" (den käraste) finns de inget ljuvligare! :-)K
2006-01-18

  Thorvald Berthelsen
Dette er en rigtig haiku. Stemning og erkendelse går op i en højere enhed. Perfekt.
2006-01-17

    Bodil Sandberg
Mmmmm så romantiskt...
2006-01-16

  Cris
*luktar* sniff...ja så är det. Fint skrivet
2006-01-13

  rebecca d VIP
ja, doften..som når längre än det synliga...
2006-01-13

  kath
dofternas makt .... de är starka ....... vacker text i sin korthet
2006-01-13

  Wretling
Ah va gulligt :)
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP