Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Status


Jag befinner mig i ett liv som
är någon annans,
letar efter min gestalt.
Fumlar i draperingar av andetag
sedan stilla.

Flämtar

Andas in -mig
Andas ut -dig

Är detta en hägring
eller är det verklighet?




Fri vers av Kapten M.
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-01-13 18:55



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Ett uppvaknande ifrån en illusion?
2006-04-07

  Wretling
Vackert !
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Kapten M.
Kapten M.