Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gatulampor och jag

lampor som släcks

tågbommar
som färdar själar
räddar själlösa

lampor som tänds igen

leenden till främlingar
dugget
regnet
höstkylan

blöta parkbänkar
ryggstöd som värmer
lamporna släcks

mörkret i staden växer
med mig
rytmen i staden svalnar
utan mig

insupa livet med cigg
fimpa med kärlek
älska med kraft

lamporna tänds igen
och lyser
starkt
med mig




Fri vers av Lipshit
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-11-03 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit