Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men trots allt det får jag inte får jag inte får jag inte

Måste bort
måste blunda

måste känna trycket över bröstet
halsen (vill det inte, men viljan är den del av mig som inte spelar någon roll)

Varför saknar
behöver
ingen mig
som jag behöver henne
honom
dem




Fri vers av Vimmel
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-03 22:16



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Åh... längtan, kluvenhet men ändå längtan. Jag blir så nyfiken.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel