Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag vill att någon ska höra mig
när jag viskar

Jag vill att någon ska se mig
när ljuset blivit mörkt

Jag vill att någon ska stoppa mig
när jag flyr

Få mig att vända om
Och stanna

Kvar




Fri vers av romeosjulia
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-04 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia