Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
verkligen bara ord


Fredag


Fredagsbrus på Tv:n

Fredagsbrud i rutan

Fredagstur i lotten

Fredagskur i potten

Fredagslus pank

Fredagsrus får vänta

Fredagssött i munnen

Fredagssus i örat

Fredagstrött i ögat

Fredagsbus med vännen

Fredagsslö i sängen

Imorgon är det lördag...




Övriga genrer av Labra lege
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-01-13 22:22



Bookmark and Share


  Propella
"Fredagssött i munnen"

jäkligt härlig rad!
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege