Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid

 

Är det för att allt stannar

och allt färgas i rött och gult

är det för allt timmar blir mörkare

som drömmar blir fler

 

men vi ska fortsätta, vi har väl inget ihop

Delar allt

i varjefall det timmar vi har i samma rum

Tystnad

 

Ingen  är saknad ensam

 

är det för att allt stannar

som drömmar blir fler

i ensamhet

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-04 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft