Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi behöver

när ljusen tänds

står vi kvar, tillsammans

nätterna, timmarna och kylan, lämmnar oss

 

vi tänder eldar, för att synas

värmen stannar kvar nu

vi tänder eldar, för att vi vill se

 

lågan brinner här inne, hjärtat slår

isen smälter, droppar bort tidlöst  

 

isen kan inte nå oss nu när vi känner hjätat slå

vi upplever mer när elden bränns på riktigt

 

vi längtar, kastar bort alla ramar

alla begränsningar som håller oss tillbaka

vi väntar på de där orden som förlöser

de som bara kommer som en flod

de som inte kan hejdas

 

de ord vi behöver




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-04 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg