Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista strimman

 

Molnljus min rymdhimmel

av snö mot höst

 

Det kallaste diset

faller in här i gryningens

skärpta ysnitt

 

Alla frostens fåglar som singlar

långsamt av död 

 

In här i mitt blödande varma

och min bön-


Bara min

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-05 02:56



Bookmark and Share


  Rosen VIP
dina ord finner mig och tar sig långt in...
känns som poesi när den är som bäst
2011-11-13

    ej medlem längre
skärande, rakt in i medvetandet, som en klinga av stål. skickligt så det yr om det! tack.
2011-11-05

    ej medlem längre
skärande, rakt in i medvetandet, som en klinga av stål. skickligt så det yr om det! tack.
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren