Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är seger utan resa

Det doftar seger
På ängen där jag går
Jag närmar mig målet
Som jag byggt och sytt på i ett år
Sulorna är sedan länge nedtrampade
Och håret är så smutsigt
Så det blivit rent

Det doftar frihet där jag går
Det doftar lång färd i mitt hår
Blommorna leker runt mina ben
Som ett slags välkommen hem
Vinden är inte längre kylig
Utan sval och sensuell

Den sista biten
Känns som ett rus
Som en sockerchock
I den heta sommarnatten




Fri vers av ordskalv
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-05 12:50



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Wow vilken ögonbryns höjare =)
2011-11-11

  Schackpoeten VIP
man undrar vilken sträcka du har vandrat :-)
2011-11-09

    glasa VIP
BRAVO dig
att segra så
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv