Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mardrömsskog

I mörka skogen lever hemska varelser
De tar din själ,äter upp ditt hjärta
Skrattar ondskefullt
Jag vågar inte gå in,vågar inte röra mig
Och mitt i alltihop står du och blickar med glödande ögon
och du säger att jag är värdelös!Att jag aldrig kommer att bli någon
Varför plågar du mig så?Demon utan något samvete...




Fri vers av älvglitter
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-01-14 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älvglitter
älvglitter