Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2006-01-13


bortanför


du vet... hur jag blir när jag nästan
får tårar i ögen av saknad
hur mitt bröst nästan sprängs
av kärlekstyngd

hur min strupe blir trängre när
jag tänker på dig
på dina bruna ögon
och ditt vackra skratt

du du du... det finns bara du
och en vecka är nog för mig
att vara utan det bästa jag har




Fri vers av volatile
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-01-25 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vecka ja...En sekund mer än nödvändigt är en bortkastad sådan; finns inget värre än att vara utan älsklingen ju!
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile