Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min finaste

När jag fick hem dig första gången kände jag att jag var tvungen att beskydda dig.
Du som var så liten.
När du sedan kröp nära mig och jag kände din värme,
fick du en permanent plats i mitt hjärta.
Jag ser dig leka och vara busig.
Jag ser dig göra dumheter.
Jag ser hur fridfull du ser ut när du sover.
För varje gång jag ser dig,
växer min kärlek sig större, starkare,
mer innerlig.
Du valde mig.
Och varje dag väljer du att komma tillbaka till mig.
Fan,

vad jag älskar att ha katt.




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-10 01:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Gillar ;)
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie