Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lokomotiv

Du anar vidden
av det stora, kalla avståndet mellan oss
hör hur en svart järnväg dras fram
osynligt svart
och splittrar

Vi är ångan och kolet
du känner förbränning
tryckprocesser


Det varma stålet bultar
under tinningen




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-10 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund