Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=4795320




Flyttfåglar (haiku-triptyk)

 

Resande tar plats;

dörrens långsamma blinkning

byter ut världen.


*


Från vagn till plattform

strömmar duvor; nya världar

tas i besittning.

 

*


De fann friheten:

här, bakom stängda dörrar.

Inga vingslag hörs.

 




Bunden vers (Haiku) av Tomas Söderlund
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-11 20:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fina, den sista i särklass bäst
2011-12-01

  John Shade
Högkonst att skriva såhär enkelt
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund