Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeöverföring!

Jag borde varit hos Dig nu
jag har hört att Din fru
är svårt sjuk Du...

Du har setts på stan
tyst och inte Dig lik alls
inte ens Ewas halsduk om
Din hals Du har, jag säger bara va´falls...

Jag säger bara, Du skulle inte gå så bar...
Men de gröna fingervantarna som
jag stickade och skickade var visst med...
Någon hade sett något grönt sticka upp
ur Din bruna rockficka...

Ni skall väl inte båda gå under
att inte kalla på mig är en blunder
under sådana stunder!

Vi har ju alltid hjälpt varandra förr ju
och folk har berättat för mig Du
att Du skrattar inte så mycket nu...

Heller!

Visst jag förstår att allvar gäller
och då går jag bara här och dräller
och tankarna väller och sväller...

Bara upp...

Men Du vet när det gäller...

Ställer jag upp...

Förr när vi hade daglig kontakt om jag ringde
eller mailade till Dig om något, skrev Du direkt
tillbaka, knepigt det jag precis skrivit om satt
du just och tänkte på...

Att skriva till mig om!

Du sa, så lika vi tänker.

Så nu laddar jag med tankeöverföring Min Vän
datum för den lär jag alltid komma ihåg, för det
är ju med de siffrorna som Vän i mitt liv Du står...

OK! Nu skall vi se hur det går!





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-11 23:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hoppas tankeöverföringen fungerar - annars går den mannen miste om något han behöver just nu
2011-11-13

  Ezmeralda VIP
Bra, hoppas tankeöverföringen hjälper.
Många gånger om man drabbas av något svårt
då blir man alldelse lamslagen.
Kanske vad som hänt din vän.
Man går in i sig själv och orkar inte mer.
2011-11-12

  Lars Hedlin
Så bra skrivet!
2011-11-12

  lodjuret/seglare VIP
Det här är en modern rap
om vänskapens villkor
juste som 'f-n'
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt