Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rakt in


så befann han sig där
mitt i mellan liv och död

och vad gjorde han
han

andades




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-01-14 19:45



Bookmark and Share


  Andasin
Mycket bra! Kan inte säga annat, gillar främst

och vad gjorde han
han

andades
2006-01-17

  JMR
Lysande härlig, att andas, är bra!
2006-01-16

    NoMi F
Känner igen känslan
så få rader men ändå
så talande.
Gillar denna mycket
2006-01-15

  Carola Viola Hedelius VIP
Korta enkla rader som fångar upp.
Mig att bli berörd.

Starka ord.
2006-01-14

  rebecca d VIP
bra att andas....det essentiella, grundläggande...

enkel, självklar dikt
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP