Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad ska bli av denna sköna vackra novemberdag?


Fröet

Det ligger där
Det mornar sig
Det suger in
Det kliar sig

Säg vad ska bli
Av livet mitt
Vem står mig bi
Där mitt var sitt

Vad finns omkring
Dess mylla, jord,
En skärvas sting
Ett ilsket ord

Är det dess norm
Bli arg och vrång
Är det dess form?
Nej, sjung en sång!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-12 10:07



Bookmark and Share


    lory
fint...
2012-01-10

  Anders Nordlander VIP
ett frö kan inte klia sig, det har inga armar
2011-11-26

  Sommarnattsljus VIP
Första strofen är underbar! Så oväntad och humoristisk. Härligt. Tack!
2011-11-15

  Minkki VIP
skönt att den blir en sång!!
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki