Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11-11-2011 Fredag.


Livets bråda dagar

Den bittra känslan av sjukdom
har lämnat sitt förråd
som mitt hjärta gömmer.

Kvar är tanken
om ett renare liv
undan all anklagande blickar,
som stjäl sinnesfriden
och otåligt stampar i takt
till stulna violiner.

Jag vill leva, tro mig!

Bara sömnens omedvetenhet
omsluter mina fobier
och tar mitt hjärtas seglats
till nya hamnar,
som jag skakar av mig
för att envetet låta alla dagarna passera.

Nu, snart sker det något avgörande!

Som får betydelse för oss.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-12 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En nästan brutalt naken text...du har stor förmåga att väcka känslor hos läsaren.
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP