Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14/6 2010


Flickan i mitt bröst



Själssyster
min sköra syster yster
dina ögon har mist sin lyster

Sköra syster
varför så dyster?
inte skall väl en stjärna falla
av ynka dunster

Själssyster var tog leendet vägen
barnen som cirkulerade dina bleka ben
dina små stödpelare, vart tog de sin flykt
när vargen kom och bet dina ben i slamsor
två små stumpar kvar under kjolen
och dina barn har flytt
vart tog leendet vägen
vart tog armar och ben vägen
vart tog barnen vägen

Själssyster
mina ömma syster yster
dina ögon har mist sin lyster

Söta lilla flicka
vart tog hon vägen
flickan i ditt bröst
hon som kramade ditt hjärta så hårt
var svann hon med sitt leende och sin styrka
i flykten lämnade hon ditt hjärta naket och ingen vet vart
den lilla flickan svann

Själssyster säg mig
varför så dyster?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-12 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*