Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010 14/6


Gloria



fingrar upp och ner
naglar som växer ur en handflata
barn med ben, bara ben som sticker upp ur aska
och ut ur små knubbiga öron

Var äro Mina barn?!
Någon gapar gapar gapar
ett ansikte uppätet av en enda, väldig käft
Var äro MINA mina barn!?
händer vandrar klöser river undre liv på spöken
försöker finna något i en livmoder som står ekande tom
slamsor av kött och blod delar av ett självt som inte vill annat
än att dela med sig och hålla hårt om sitt självt
om de delar som återstår av små glada dagar
springer febrilt runt midsommarstången
en midsommarstång med röda trådar
stubiner som slingrar åt alla håll
och min tunga lockar den







Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*