Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2010 23/7


Clownsmink



Blinda stjärna
hur ska du se vart de andra föll
Unga sköna
hur ska du få världen att inse hur mycket du kan ge
om de bara öppnar sina inskränkta skall-bagage
så kanske du kan skänka dem av din vishet
så kanske de kan sluta tala i tungor som inte är deras
så kanske de kan tala vett och tämja fradgan

i deras clownsminkade mungipor







Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 14:06



Bookmark and Share


  om en Siri
tycker om. applåd!
2011-11-17

  Ronny Berk
läser och omläser den texten, tycker om utan att riktigt förstå - kanske den gråtande clownen är en människa...
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*