Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radera

Jag ska sluta tänka på gamla dagars skull
Sluta hoppas på

Dig

Radera dig ur mitt minne
Låta det få flyga iväg
Bort

Du finns inte mer
Dagarna kom och gick
Men

Jag skulle glömma dig
Jag skulle glömma dig

Jag ska glömma dig

Nu




Fri vers av romeosjulia
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia