Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerat av http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1393124




Ambra Samsa

 

bärnstensgnistret i
glasets droppar; väller

in dåsigheten -


*


att söka vila

på tujaträden, plötsligt
tar kådan utlopp -


*


smycke, belöning;
stelnandet till ett mönster:

salva, bedövning.




Bunden vers (Haiku) av Tomas Söderlund
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-13 04:39



Bookmark and Share


  John Shade
Denna känns läkande. Jag älskar ordet tujaträd.
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund