Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11-11-2011 Fredag.


I väntan på Gud

I mina segslitna domäner
finns det plats
för en och annan vilsen tanke
som frigör utrymmet i min själ.

Jag vilar mig på faktumet
av gjorda under,
och längtar mig ofta bort
till nya under
vid foten av segerkransens träd.

Där ska jag jubla
över kärleken till det ringa och oansenliga.
Och jag ska aldrig mer längta tillbaka
till våndan över mordet
på den oskyldiges böner.

Ja, jag vet om bättre tider,
som kommer lika plötsligt som lögner tar slut.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-13 08:49



Bookmark and Share


  Maria T
Vi håller våra lampor
brinnande i väntan
2011-11-13

    Ann JM
Jag jublar med dig! Fint skrivet.
2011-11-13

  Mr Lindemann VIP
APPLÅD!
2011-11-13

  John Shade
En applåd för kärleken till det ringa
2011-11-13

    ej medlem längre
Va bra! Ja vi väntar å ber...
2011-11-13

  poetryGirl
Mycket bra...
2011-11-13

  Kalle.O
"Ja, jag vet om bättre tider,
som kommer lika plötsligt som lögner tar slut."

Riktigt bra!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP