Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Veni, vidi, vinci\"


DU KOM i mig

DU SÅG kärlek i mina ögon

DU SEGRADE och gick därifrån med ett flin på läpparna




Fri vers av Marita Walldén
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-01-14 22:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det var ett finurligt sätt att använda de tre orden!
2006-09-21

  Nils Sondefors
Fyndigt skrivet; tråkigare att uppleva på riktigt?
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi