Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12-11-2011 Lördag.


Det självklara

Mörkret lägrar sig över våra sinnen
och gör vår längtan till glädje
grå och utdragen.

Jag tänder ljus i arla morgon
och ska alltid minnas
mina goda tankar
om människan.

Våra böner
tycks stiga upp i tomma intet
för att försvinna och aldrig höras
i himlen.

Ge mig bönsvar, Gud!

Flyktigt låter jag bli
att upptäcka Gud ibland oss,
för att stilla mig
inför det outforskade.

Och vänta på det självklara.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-14 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord får mig att stanna upp och tänka....det du säger är så klokt.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP