Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


stroboskop blond

ljuset dunkar som hjärtslag
blickar av svartvitt, ponytail blond blixtrar
blandat med kastanjebrun
det doftar ungdom och hårsvallen lägger sig tätt mot varandra

vi rör oss öppet, själfyllt
som dom delar av varandra vi är
ingenting kan döljas i nattsvettens puls

det som är dopvatten för min själ
jag dör och återföds under stroboskopens välsingnade
ljusfläckar
går från dötid till livstid
i ögonblick av total närvaro
bland människor med färgglada delar
trasiga tillsammans
badar vi i välsignelse
tills solens strålar delar upp morgonen och skingrar oss




Fri vers av Stjärnfisk
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-01 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kaleidoskop;


life is....
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfisk