Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta på tråd

Som ett sökande efter den sista delen
låter jag ödet avgöra.
Kanske ligger sanningen vid fötterna.
Men det är så lätt att falla
om man fäster blicken vid en punkt
och går samtidigt.
För gå måste jag göra
så att inte stillheten
tvinnar sin slöja
om hjärtat
och framtvingar
det
jag egentligen
redan vet.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP