Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Monty Python var en religion...

Snälla!
Sänk ned en jättepincett
och avlägsna mina våndor!
Trampa med en jättefot
så att bekymren mosas till oigenkännlighet!
Häll en gigantisk hink med vatten
över alla förtretligheter
så att de drunknar omedelbart!
Eller
är det som vanligt?
Att man måste ta itu med saker själv?




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-14 20:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Monty Python var nästan en religion för mig - innan jag mötte Jesus.

Ja, du det handlar nog om en kombination av att Gud vill hjälpa - bistå med Sin kraft - och att vi behöver sätta oss i rörelse själva.
Hittills har vi helt klart inte lyckats så vidare utan Gud. Världshistorien och nuläget ger klara, entydiga vittnesbörd om detta.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP