Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13-11-2011 Söndag.


Jag ska leva

En dag kommer jag att dö,
tänker jag när jag låter mig driva
som drivved på en oändlig ocean.

Jag får inte se allt
som finns att se,
eller förstå allt
som finns att förstå.

Men dagarna kommer inte att vara förgäves

för mig.

Som ett riktat och slipat järn
kommer jag att skärpa in
mina åsikter om världen och livet.

Där allt suddas ut
i ett gytter av avsikter

och misstag.

Ja, jag ska Leva

för alltid.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-15 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP