Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
14-11-2011 Måndag.


Jag lever, jag lever

Lamslagen inför det outforskades gränder
sänds en strimma ljus
som leder oss genom frånvändhetens mörker,

och vi ska aldrig mer klaga
över vår andra plats i sveklöshetens tävling
som domaren vinner stort i.

Taket är för högt för att nås
och golvet för jämt för att snavas på.

Jag lever, jag lever!
Det känns alltid så.

Och nu stillas vi inför högtidernas meningslöshet.
Där tomtar och troll får föra fram sin talan.

Hur orkar vi?

Jag lever, jag lever!
i sanningens tid

där inget är för litet
för att uppmärksammas.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-15 14:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackra tankar ...
2011-11-17

  Gunnar Hilén VIP
Gott hantverk !
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP