Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klicka här

Om du trycker ner skift-tangenten 5 gånger
aktiverar du funktionen Tröga tangenter.
Klicka på OK om du vill att Tröga tangenter ska vara aktiverat.
Klicka på Avbryt om du inte vill att Tröga tangenter ska vara aktiverat.

Avbryt


Jag hatar dessa störande funktioner.




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-01-15 13:32



Bookmark and Share


  Jennnifer
haha!!
gillar titeln, man blir ju tvungen att se efter vad det är;)
2006-01-16

  Rachel Roth
även detta blev poesi!
2006-01-16

  Natalie VIP
Haha mjoo, något irriterande är det ^^
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon