Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revisionism

Jerikos murar
vittrade av tystnaden;

om basuner visste de intet.


Var gång du bestigit Jerikos murar
känner du vittrandet under dig;
det hastiga flödet, som sand genom glaset -

- och vem kan egentligen klandra dig då
när du tycker dig höra basuner?


Men staden med allt vad däri är
skall ändock givas till spillo.




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-16 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund