Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går och lägger mig med 39 graders feber. Hittar den här tankan nedklottrad på nattduksbordet när jag vaknar. Egen handstil. Inget minne. Tror den ville hit.




Vattenhål. Feberskrift.

Regnskogens midja.

Tapirer har samlats här.

Klövspår i leran,

de kommer från alla håll,
alla håll, som urkunder.




Bunden vers (Tanka) av Tomas Söderlund
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-16 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund