Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperskedjor med tejp i kanterna


I tankar och tolkningar tappade vi bort oss själva
och vaggades in i en något falsk säkerhet
Vi visste inget om varandra
och jag gjorde kedjor av papper för att behålla dig

När vinden ilade i mitt hjärta byggde du ett vindskydd
och bosatte dig där ingen tidigare vågat bo
Kanske man kan kalla dig en äventyrare
eller en räddare i nöden, då nöden blivit för stor

Men inga kedjor krävdes för att hålla dig kvar
och höga på kärlek virvlar vi omkring
som pappersark i vinden
Lyckliga




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-01-15 15:04



Bookmark and Share


  Mike
helt suverän text och jag är så avundsjuk på ditt briljanta sätt att använda orden... Texten är helt perfekt... Fantastikt!
2006-02-12

  Propella
Du strålar. Det här är så otroligt bra, texten flyter och dina ord är perfekt valda.
2006-01-16

    Johanna <3
"När vinden ilade i mitt hjärta byggde du ett vindskydd
och bosatte dig där ingen tidigare vågat bo
Kanske man kan kalla dig en äventyrare
eller en räddare i nöden, då nöden blivit för stor"

Helt underbart, wow. :)
2006-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP