Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Positionera

På stå

att vilan

är tillfället

att stå ut

och på

 

På skina

att sådden

föregår skörden

Visst o sant så säg ?

 

Sömn

i vaket tillstånd

är ingen fara

bara man sover

när man sover

och även kvinna

V i i vila i villa

eller tvåvåningsnåntingsånt

 

Varför ska man

kvinna kan

och står

ut

och på

 

Under stund om

är det kan ske så

 

Stå sitta ligga gå

krypa

rota

gro

 

In spirera

Upp spira

 

I spiraler

Spirituella

 

Positiva

Positioner

 

Kan hända

Må hända

Kan ske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jamen!

 

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-16 17:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-11-20

    Åke Pundare
En påminnelse om vårt ursprung man blir pånyttfödd...

Hallelujah!
2011-11-17

    ej medlem längre
Skön dikt och läsningen på ljudfilen är mycket bra. Dikten lämpar sig verkligen för högläsning.
2011-11-17

  Järnkatten
Den här var det snurr på, härlig :)!
2011-11-17

    ej medlem längre
Märkligt vad du kan trolla fram reflektioner!

Jag blir inspirerad av din text och dess mångfald av tolkningsmöjligheter!
2011-11-16

    ej medlem längre
Härligt originell.
2011-11-16

  Gunnar Hilén VIP
Vilken härligt barnslig lekfullhet !!! BRA !!! Varför SKA kvinna alltid ?
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)