Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16-11-2011 Onsdag. Min farmor gick bort i KOL av rökning.


Det är lungemfysem

Livet rinner genom respiratorn
i ett sista försök att undvika dödens tribut,

ett liv.

Ett rosslande emfysem
som stryper blodets friskhet.
Där längtan är ett ouppnåeligt mål
och en blodspakt verkningslös.

Hon ska dö!

Bortkastade rosor väntar
på att köpas
inför sånger till tröst.

Livet är oundvikligt

och alla söker svaret
på hur man undviker döden.

Ingen har svaret.
För Gud är ingen

för så många.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-17 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP