Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Jag formar en fantasi
av dig
låter den bebo mig
och leva som den vill

Vet inte om du är verklig
eller bara en minnesskärva
upphöjd till illusion




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 626 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-11-17 21:52



Bookmark and Share


    maija tuori
Jälleen yksi niistä puhuttelevista texteistäsi ...
valtavan hyvä!
2012-06-14

  Eaglemountains VIP
så mycket innehåll i få rader ... här känner jag igen mig ...
2012-05-28

    ej medlem längre
//minneskärva// mm
2012-04-27

  Linda CH VIP
Snygga formuleringar i en text med innebörd.
2012-04-13

  Christopher Constantinos Bernardi
Underbart indeed men den finns där som en stabil låga för att rädda dig när kärleken börjar att vackla i hatet..
2012-04-05

    lory
spela ingen roll..så länge den värmer ditt väsen...kramar
2012-03-21

  Fredrik P. VIP
Tycker om detta språkbruk
som flyger genom tankar
och känslor. Tack!
2012-03-17

  Ninananonia VIP
:) Ja vad är vad :)
2012-03-16

  Undine
Underbart!
2012-02-19

  Ronny Berk
filosofiskt funderat, förmedlar mig frågan, verkligheten eller dikten
2011-12-13

  PPQ
jag som är så insnöad ser en redovisning för en riktigt schysst arbetsmetod som jag ska lägga på minnet tack för den pusselbiten
2011-12-02

  Minkki VIP
en minnesskärva upphöjd till illusion - tanken och formuleringen får applåd!
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös