Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasad - Julkisivu


Munkaveln är på
maskerad är jag
sedan länge
rör inte fasaden
den faller
av minsta beröring
så skört är skalet
och tunt är glaset
inte ens en blick
mäktar det
så många sprickor
i fasaden

Översättning till finska:

Julkisivu

Suukapula on paikallaan
naamioitunut olen ollut
jo aikaa
älä koske julkisivuun
se romahtaa
pienestäkin
kosketuksesta
niin hauras on kuori
ja ohut on lasi
ei kestä edes katsetta
niin syviä juovia on
julkisivussa




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-10-16 21:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tungt att mäkta med alla sprickor Låt de falla. Men ibland när de fallit så kan man skapa en ny spegel!
2023-03-07

  cilax VIP
jag viskar: det blir bättre.
fin
2022-10-26

    Lena Söderkvist VIP
Något som lätt går sönder, något skört att liksom desperat hålla fast vid. Som iskristaller. Dina ord leder mig till att tänka på dem.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös