Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var nära


Din närvaro känns i mina händer
vill gripa tag i den luft som du andats

Dina ord finns kvar i mina sinnen
de skapar bilder med sin klang

Vill röra vid dina tankar
låta dem glida in genom mina ögon

Vill se dig uppenbarad
inom mig




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-11-17 21:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vackert skriven!
2012-12-14

    lory
fantastisk så njutbart
2012-02-29

  Ronny Berk
längtans känslor och tankar väl formulerade, ja !
2011-12-13

  kerstin skriver VIP
vackert!
2011-12-02

  PPQ
mer av det här trist att det inte fått mer beröm
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös