Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja


Jag la min vilja
i dina kupade händer
visste att du inte skulle förstöra
bara forma den försiktigt

Du tog varsamt emot den
utan ett ord
jag höll andan
väntade

och väntar ännu




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-17 22:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Innerligt skönt! :)
2016-12-06

    lory
djup o igenkännande...enkelhet som föds ur en djup själ..tack....
2012-03-21

  desert star
gillar enkelheten och det meditativa i hur du skriver. får mig att tänka på haiku
2012-02-27

    hari lee
ditt språk är bräckligt vackert. oändlia och outgrundliga. samtidigt väldigt fysiska. gillar det. närheten i dom
2011-11-19

    Individ #3
Vacker. :)
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös